avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in tinpul divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in tinpul divortului

Daca in timpul derulari procesului de divort unul dindre soti paraseste caminul conjugal , iar cel parasit ramine in caminul conjugal , il afecteaza ia fata instantei de judecata , daca este vizitat de o persoana de sex opus in acel caimin conjugal in timpul delurari procesu multumesc ? #-o#-o#-o=D>
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:16, 18 Septembrie 2011
Posibil sa il afecteze in proces dar daca tot se va pronunta divortul...
Parasirea caminului conjugal se numeste despartire in fapt, urmand pronuntarea divortului pentru despartirea in drept.
Faptul ca unul din soti, pe timpul despartirii in fapt are alte relatii, nu influienteaza cu numic soarta divortului, pentru ca deja exista interes in pronuntarea acestuia.
Si oricum, cel cu relatia este tocmai cel parasit, asa ca nu i se poate reprosa infidelitate conjugala.
Poate tocmai acesta este motivul pentru care celalat sot a parasit domiciliul conjugal. Infidelitatea partenerului. In acest caz, ca ar putea exista anumite inconveniente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort abcdc abcdc am un frate care va divorta.sotia a plecat de acasa lasan-dui fratelui meu cheile de la casa si tot odata luindu-si si hainele! intrebarea mea este: daca sunt ... (vezi toată discuția)
Divort 111andreea 111andreea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Cat conteaza la un divort, faptul ca sotia paraseste caminul conjugal, datorita problemelor cu sotul, nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori și eu o lămurire, sotia dorește un divorț, ... Adibog Adibog Bună ziua, as dorii și eu o lămurire, sotia dorește un divorț, bărbatul nu. Au împreună un copil, iar ea într-o seara de la un scandal pleaca de ... (vezi toată discuția)