avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani împrumutați, cum ii recuperez?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani împrumutați, cum ii recuperez?

Buna ziua,nu prea stiu cum sa incep si cum sa ma exprim la o prostie pe care am facut-o acum ceva timp!Am imprumutat o persoana cu o suma frumusica de bani iar acum se face ca ploua si nu mai pot scoate banii de la ea!pot face ceva pe cale legala?mentionez ca am toate convorbirile telefonice legate de imprumut!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: flo_1982 , utilizator 11:02, 26 Ianuarie 2015
degeaba aveți toate alea. vă lipsește ce e mai important: dovada că i-ați dat banii.
Deci toate sms-urile nu au nici un efect?...:(
e vreun sms în care aceea persoană să scrie ”am primit banii ăștia de la flo”?
Da Sunt cateva mesaje in care spune ca a luat bani de la mine si ca mi va da imd ce ii va avea!
cu astea s-ar putea să aveți noroc, dacă vă găsiți un avocat bun.

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumutati ghsilvana ghsilvana Buna ziua, Vreau sa va rog sa-mi spuneti ce as putea face dpdv legal daca am imprumutat o suma de bani unui \\"prieten\\" acum un an de zile pentru a-si ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati anad90 anad90 Este posibil sa recuperez o suma de bani imprumutata unei persoane fizice ? banii au fost trimisi prin moneygram si am chitantele pastrate. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Am dat bani cu imprumut la un prieten Ioanid Ioan Ioanid Ioan Buna ziua. Am facut greseala ca in urma cu 6 luni sa fac un imprumut in banca, iar banii imprumutati sa-i dau unui prieten. Acesta se tot plangea ca are ... (vezi toată discuția)