avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani imprumutati

Este posibil sa recuperez o suma de bani imprumutata unei persoane fizice ? banii au fost trimisi prin moneygram si am chitantele pastrate. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
anad90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:22, 28 Martie 2019
Buna seara,
Dar dovada ca acei bani erau IMPRUMUT aveti?
Daca da sau daca reusiti sa il convingeti pe imprumutat sa va semneze un act care sa dovedeasca ca era imprumut, DA! altfel ....
Altfel... prostia costa!! Multumesc frumos pentru raspuns!
O seara frumoasa!
Ați putea începe printr-o somație prin avocat.
Dacă nu produce efecte, puteți intenta o acțiune în răspundere civilă contractuală dar ca să se admită pe lângă acele chitanțe ați mai avea nevoie măcare de niște sms-uri, e-mailuri prin care recunoaște sau ideal
ar fi să încheiați un acord de recunoaștere!
Puteti incerca prin notificarea debitorului. Vedeti ce raspuns primiti. Daca recunoaste datoria, aveti o sansa. Poate ajungeti si la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, din naivitate si incredere oarba am imprumutat o ... Relu2323 Relu2323 Bună ziua, din naivitate si incredere oarba am imprumutat o suma de bani (cateva mii de lei) unei persoane in promisiunea ca într-o luna ii va returna ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati - cum pot sa-i recuperez? johnyx89 johnyx89 Buna! Am oferit unei fete o suma de 3000 ron sub forma de imprumut si ne-am inteles sa-mi plateasca in rate cate 200 ron lunar. A platit cateva luni insa acuma ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie fara inscrisuri smmg smmg buna ziua, acum 8 luni am imprumutat unui prieten o suma de 2.000 lei cu promisiunea acestuia de a-i inapoia in 2 luni....nimic pana in momentul de ... (vezi toată discuția)