Buna .va rog sa ma ajutati .Mama divortata cu copil de 13ani si 10 luni vrea sa calatoreasca in U.E -Anglia cu copilul. Intrebare::are nevoie de acordut tatalui pentru calatoria cu copilul? (Parintii divortati legal in urma cu 12 ani.multumesc
de curind a decedat fosta sotie,.-eram divortati cu acte din martie 2014-avea pe numele ei un credit de la rbs care nu il achita de vreo doi ani ,,am primit somatii de plata - nu stiu daca avea asigurare de viata inclusa in rata - intrbarea e daca ma poate obliga banca sa achit ratele in numele ei-_?? nu aveam facut partaj dupa divort .. ms
buna ,sunt un platitor onest de taxe si altele catre statul frumos numit romania.intr-una din zilele lunii ianuarie am fost agresat in scara de bloc a unor prieteni in timp ce urcam in acel bloc impreuna cu prietena respectiva .ea fiind si martora acelei agresiuni.am apelat urgenta ,am fost la spital ,am scos si certificat medico legal.dupavreo 20 zile am fost la politia de sector ,apelat de sectorist, care a completat un act din carecsa reiasa de fapt ca eu nu doresc sa fie urmarit penal ,spunindu-mi ca de faptnu o pot folosi pe prietena mea ca martor motivind cum ca are el informatii ca suntem concubini..si ca trbuie sa-mi caut martori pe altineva,urmind ca eu sa plec in afara tarii la munca m- covins de fapt sa renunt .la citeva zile agresorul respectiv a inceput iar sa sune la interfon si sa ameninte din nou femilia prietenei ,adresindu-le amenintari cu moartea si diferite injurii care nu pot fi reprodose.a fost din nou apelat seviciul 112 ,au venit doi doi agenti foarte draguti--respect pentru ei --au luat declaratie ,l-au vizitat si pe agresor care bineinteles ca nu a recunoscut si am fost sa facem sesizare din nou la sectie.,am facut iar plingere ..cind am cerut agentului care se ocupa de zona asta ,sa spuna in ce stadiu se afla dosarul cu agresiunea s-a cam iritat domnul si a incercat sa nu ne lase sa mai facem plingere pentru injurii si amenintari ceea ce ne face sa credem ca domnul nu pre vrea sa se osteneasca si cu alt caz al aceluias individ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Inrebari cum putem actiona in femeiul legii pentru autoaparare....doamna are si atacuri de panica ,,,iar fiica este firava iar agresorul este un vlajgan la 90kg cunoscut si ca etno-botanist de politie ,,,,in cazul agresiunii nu trebuie ca politistul care se ocupa de caz sa audieze agresorul si sa identifice martori pentru cazul in care nu pot folosi ca martor prietena ,,,?