în urma taxei de succesiune dezbătuta în instanta de judecata am făcut o înțelegere și fiecare și a ales anumite bunuri unde eu am fost și pus în posesia lor , dar vecinul de proprietate nu ii convine ca eu fac un gard cu sârma înghimpata și mia depus în instanta de judecata ordonanța prezidențiala ca sa ma oblige sa sistez lucrările mele.ce pot sa fac ?, cum ma pot apară? și ce consecințe sunt?,eu am respectat delimitările puse de executor.
din pura razbunare a vecinului care de foarte multi ani incearca prin toate metodele sa ma denigreze atit la servici cit si in localitatea care locuiesc.ani dea randul mia deschis procese sub toate formele , mia facut reclamatii la servici , la politie , la parchet iar acum mai nou la actualul loc de munca unde a scris numai aberatii dar angajatorii mei sunt de cetatenie straina si nu stiu daca vor intelege aceasta ura ,cu copia de pe reclamatie pot sa l dau in judecata poate asa ma va lasa in pace ,sub ce articol pot sa l acuz sau alta metoda.va multumesc