avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters315630

Activitate ContSters315630

Un cetățean ce deține un teren in concesiune are construite 2 case pe acest teren. Vreau să cumpăr una dintre ele. După cumpărare mi se da intrare separată, se divizează concesiunea?
Răspuns la discuția diviziune teren
adica trebuie o aprobare de la primarie pentru a construi o a2-a casa pe acest teren? pentru ca terenul este concesionat de la primarie.
Răspuns la discuția diviziune teren
un detinator de teren concesionat poate construi 2 case pe acest teren?(cu acte in regula,cu tot....)?
Discuție diviziune teren
Se poate face diviziune la un teren concesionat? :(
Răspuns la discuția cumparare casa
Si daca preiau toata concesiunea,voi putea sa am intrare separata,alt contoar pt. curentul electri,pt. apa, etc. sau voi functiona pe cele ale proprietarului?( Va fi alta adresa)? Astfel, eu voi avea toata concesiunea iar el ce teren va avea? la ce va plati el impozit?
Discuție cumparare casa
Buna ziua tuturor. As dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: as dori sa cumpar o casa care este construita cu acte in regula pe un teren concesionat, insa pe acest teren mai este si a 2-a casa, a aceluiasi proprietar.Vreau sa stiu daca in momentul cumpararii casei, pot sa preiau o parte din terenul concesionat, aferent casei (o intrare separata ) sau voi prelua toata concesiunea? Va rog mult un raspuns cat mai concret.Multumesc anticipat:)
Buna ziua.Am si eu o suprafata de 2000 mp si vreau sa construiesc doua solare.Voiam sa stiu daca pot sa accesez fonduri europene in acest sens.