Buna ziua tuturor. As dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: as dori sa cumpar o casa care este construita cu acte in regula pe un teren concesionat, insa pe acest teren mai este si a 2-a casa, a aceluiasi proprietar.Vreau sa stiu daca in momentul cumpararii casei, pot sa preiau o parte din terenul concesionat, aferent casei (o intrare separata ) sau voi prelua toata concesiunea? Va rog mult un raspuns cat mai concret.Multumesc anticipat:)
Toata concesiunea, daca nu cumva inianite de vanzare se face o dezmembrare de teren. Verificati ce suprafata este in CF-ul terenului concesionat. Pe aia o veti cumpara, teoretic.
Si daca preiau toata concesiunea,voi putea sa am intrare separata,alt contoar pt. curentul electri,pt. apa, etc. sau voi functiona pe cele ale proprietarului?( Va fi alta adresa)? Astfel, eu voi avea toata concesiunea iar el ce teren va avea? la ce va plati el impozit?
Contract concesiune
eugen73
Am cumparat de la socrul meu casa in care stam inpreuna,constructie pe teren concesionat,binenteles dupa actele la notar a trebuit sa depunem actele la ... (vezi toată discuția)