avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru infiintare solarii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru infiintare solarii

Buna ziua.Am si eu o suprafata de 2000 mp si vreau sa construiesc doua solare.Voiam sa stiu daca pot sa accesez fonduri europene in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:00, 5 Martie 2014
Urmariti pe site APDRP , prin luna aprilie se vor publica spre consultare primele ghiduri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micro ferma Miticahorlaci Miticahorlaci Vreau să imi construiesc o micro ferma cu o capacitate de pana la 25 capete (tauri pt carne ). Cum as putea sa obțin fonduri europene ? Am auzit ca sau ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene- sera de legume mateimiha mateimiha buna ziua, sunt interesata sa fac o sera de legume. cum pot accesa fonduri si pe ce program?? zona rurala, zona defavorizata. multumesc! (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene Gabriel1989 Gabriel1989 Buna ziua. Detin o suprafata de aproximativ 6.000 mp cu posibilitate de extindere pana la aproximativ 30.000 mp pe care as dori sa infintez o livada de pomi ... (vezi toată discuția)