avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene- sera de legume
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene- sera de legume

buna ziua,
sunt interesata sa fac o sera de legume. cum pot accesa fonduri si pe ce program??
zona rurala, zona defavorizata.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: adahadar , utilizator 12:00, 30 Aprilie 2014
S-au publicat pe site APDRP draft-urile pentru ferme familiale.
[ link extern ]
Momentan ghidurile sunt publicate spre consultare si este preconizat sa fie deschisa masura 121 prin 20 mai.
va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani europeni audimar audimar buna ziua as vrea sa stiu ce masuri pot accesa pentru a deschide o afacere?mentionez ca am un SRL D si in urma unor greseli nu a fost aprobat.nu vreu sa ma ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru mediul rural viorik_stanemir viorik_stanemir Buna ziua. Ma numesc Viorica. Am 29 ani si as dori sa accesez un fond care sa imi permita flexibilitate financiara in mediul rural, intrucat detin 3000 mp ... (vezi toată discuția)
Apdrp a publicat 6 proiecte model pentru fermierii interesati sa acceseze masura 121! Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru a veni in sprijinul fermierilor interesati sa acceseze Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” (deschisa in perioada 25 iunie ... (vezi toată discuția)