avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... bani europeni
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

bani europeni

buna ziua as vrea sa stiu ce masuri pot accesa pentru a deschide o afacere?mentionez ca am un SRL D si in urma unor greseli nu a fost aprobat.nu vreu sa ma opresc aici,vreau sa stiu ce alte programe pentru tineri,fonduri europene sau orice alteva. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:22, 11 Octombrie 2011
Pai spuneti-ne ce vreti sa faceti si in functie de ce domeniu alegeti va putem spune mai exact.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
as vrea o ferma de capre sau o sera
Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Programul de crestere a competitivitatii produselor Alimentare.

Totusi trebuie sa contruibuiti cu 50% din suma investita.



[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
cititi masurile 112, sau 121 sau 141 a PNDR ca sa vedeti conditiile de eligibilitate ale dvs si a SRL-D.
Nu uitati ca beneficiati de consultanta gratuia de specialitate atat la oficiul teritorial al IMM -OTIMMC din orasul resedinta de judet cel mai apropiat de domiciliul dvs:Cluj/Brasov/Constanta /Craiova/Iasi/Ploiesti/Tg-Mures/Timisoara, cat si la APDRP din acelasi oras.

site-urile sunt:
[ link extern ] /

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 141 pentru apicultura in 2014 Valeriano Valeriano Buna ziua.Ar putea sa-mi spuna cineva daca in 2014 va mai exista masura 141 pentru apicultura si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a fi eligibil? Va ... (vezi toată discuția)
Acte necesare gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! Imi spune si mie careva, va rog, ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ferme de biohumus? Adica, am deja firma, trebuie doar sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru cabinete medicale dam_margined dam_margined Buna ziua, As fi interesata sa deschid un cabinet medical (SRL sau PFA)intr-o zona rurala defavorizata. As vrea sa deschid pe homeopatie si ecografie. ... (vezi toată discuția)