avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru mediul rural
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru mediul rural

Buna ziua. Ma numesc Viorica. Am 29 ani si as dori sa accesez un fond care sa imi permita flexibilitate financiara in mediul rural, intrucat detin 3000 mp +constructie, la tara si cred ca as putea sa expoatez asta, insa nu stiu cum.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:48, 14 Mai 2013
Pe site APDRP gasiti ghidul solicitantului masurii 121 pentru ferme familiale.
[ link extern ]

Va mai puteti interesa la primarie daca aceasta este parte intr-un grup de actiune locala. Aceste Gal-uri mai au fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene- sera de legume mateimiha mateimiha buna ziua, sunt interesata sa fac o sera de legume. cum pot accesa fonduri si pe ce program?? zona rurala, zona defavorizata. multumesc! (vezi toată discuția)
Crescatorie de pasari Jess Jess Buna ziua, as dori informatii cu privire la fonduri nerambursabile pentru o ferma de pasari ( de dimensiuni medii).Eu dispun de 1 ha de teren si de o suma de ... (vezi toată discuția)