avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Micro ferma
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Micro ferma

Vreau să imi construiesc o micro ferma cu o capacitate de pana la 25 capete (tauri pt carne ). Cum as putea sa obțin fonduri europene ? Am auzit ca sau alocat fonduri pt tineri fermieri de pana la 60,000 euro. Cum as putea sæ le obțin ??
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:59, 30 Septembrie 2014
Urmariti site APDRP si acolo vor fi publicate ghidurile masurilor pentru perioada 2014-2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crescatorie de pasari Jess Jess Buna ziua, as dori informatii cu privire la fonduri nerambursabile pentru o ferma de pasari ( de dimensiuni medii).Eu dispun de 1 ha de teren si de o suma de ... (vezi toată discuția)
Tinerii fermieri au solicitat apdrp peste 272 milioane de euro intr-o singura sesiune Daniela Bolog Daniela Bolog 02 august 2012 In cadrul celei mai recente sesiuni de primire a proiectelor de finantare pentru Masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” din ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene crestere iepuri gabor77 gabor77 ce anume imi trebuie sa accesez fonduri europene pt cresterea iepurilor (vezi toată discuția)