avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Delia1978

Activitate Delia1978

Va multumesc pentru raspunsuri!! Incerc sa va urmez sfatul, dar nu prea putem...,,dansul,, continua cu telefoane,mesaje adresate mie, care nu se pot reproduce..Nu ii pot obliga pe copii sa vb cu el... si nici nu ii mai raspund la telefon. Binenteles sunt eu de vina. Primul termen pt proces este in septembrie si binenteles pregateste altul...In opinia lui copiii sunt ,,maltratati,,..doi copii premianti, campioni la sah..doi copii de care sunt foarte mandra, care nu merita nimic din ceea ce se intampla si nici un asemenea ,,tata,,.. Va doresc numai bine !!!
Va multumesc tuturor !!! Conteaza enorm pt mine toate sfaturile !! Sunt ff dezorientata si , pt prima data ,am ajuns intr-o situatie ,, mizerabila" . Copiii sunt mari si pricep perfect tot ce se intampla. Ma roaga sa fac orice doar sa nu mai fie nevoiti sa-l vada, sa-l auda. Cel mare a avut o perioada ff urata, cu strigate in timpul somnului, etc., in urma ,,tratamentului" primit de la ,,tata". Din cate am inteles, legal, un asa ,,tata" are mai multe drepturi decat mama si copiii. Recurge la toate mizeriile doar sa nu plateasca pensia. Dupa 12 ani sa declari ca nu sunt copiii tai, doar pt a fi scutit de plata pensiei, mi se pare josnic, nedrept pt copii, mizerabil si chiar nu merita sa fie tata, pt nici unul din copiii mei !
Toate sfaturile primite ma ajuta sa iau o hotarare, pe ce cale sa o apuc !
Va multumesc! Da, am cerut marirea pensiei si sa o trimita la timp, pt ca face asta dupa bunul sau plac..cand doreste sotia dansului... Acum realizeaza venituri mult mai mari, avand firma de constructii in alta tara...In acest proces, si-a declarat 3 martori : fratele, mama si inca o persoana care nu exista, si care din declaratiile lui, i-ar fi spus ca nu e tatal copiilor????!!!!!!! In plus invoca sentintele definitive si irevocabile care il obliga la plata pensiei alimentare. Intr-un cuvant, el nu doreste sa plateasca nimic pt copii, de 3 ani ne luptam in procese pt pensia asta nenorocita. In trecut, inainte sa divortam s-a comportat fff urat cu copiii ( bataie cu cureaua, lipit banda adeziva pe gura ca sa taca, etc) , iar copilul de 12 ani si acum le tine minte. In prezent cauta copiii odata la 2 luni la telefon si atunci discutiile se reduc la critici si injurii adresate mie. A ajuns un calvar si pt copii, acestia nu mai vor sa vb cu el.Au ajuns in situatia sa ascunda tel cand vad nr tatalui lor... Tot ce imi doresc acum este sa scap oadata de acest om!!! De 5 ani sunt tot in tribunal si procese. Nu mai am nervi si rabdare pt toate mizeriile lui !
Va multumesc din suflet ! Este adevaratul ,,tata". Am luat lagatura cu doi avocati care mi-au spus lucruri diferite si sunt fff dezorientata. Tot ce imi doresc este sa scap de acest om ! Pt decaderea lui din drepturi, va trebui alt proces , intentat de mine? Multumesc!
Buna ziua ! Sunt o mama divortata cu 2 copii , de 10 si 12 ani, care mi-au fost incredintati prin sentinta in 2010. De atunci sunt in procese cu fostul sot(pt casa= l-am despagubit, pt pensia copiilor=am castigat procesul in 2014). Sentinta pt pensie nu a respectat-o pana acum. Mai mult, acum a intentat proces pt paternitate, afirmand ca nu este tatal copiilor, dorind radierea lui din certificatul de nastrere al copiilor si exonerarea de la plata pensiei pt copii. Culmea, am ajuns sa-mi doresc acelasi lucru iar copii de asemenea, dupa modul cum i-a tratat si ii trateaza pe copii. Ce modalitate legala este pentru radierea lui din certificatul de nastrere al copiilor si exonerarea de la plata pensiei pt copii, pt ca nu doresc sa imi pun copiii in situatia de a fi partasi la un asemenea proces . Exista alta cale in afara de tribunal? De exemplu declaratie la un notar, etc.Tot ce imi doresc este sa scap de un asemenea om care nu poate fi numit ,,tata". Va multumesc din suflet!!!!
Sunt o mama cu 2 copii minori si sunt in proces pentru stabilirea pensiei de intretinere.Fostul meu sot locuieste acum in Belgia cu actuala sotie si copilul lor. Pentru proces ca si justificare a veniturilor pentru ultimele 12 luni, a adus o adeverinta de venit de la un contabil si nu de la Ministerul Public Federal de Finante , cu un venit fictiv de 800 eur,in timp ce el lucreaza ca si persoana fizica autorizata cu venituri de peste 4000 eur. Comisia rogatorie internationala a fost refuzata de catre judecatoare, motivand ca nu mai este necesara. Este motivat refuzul comisiei?Ce pot sa fac, cui trebuie sa ma adresez sa obtin fisa venitului fostului meu sot? Trebuie sa lupt pentru drepturile copiilor mei. Va multumesc.