avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate lore8000

Activitate lore8000

Va intreb pentru ca prin ord1/2014 al ANSVSA toti cainii din tara trebuiau intai microcipati si apoi vaccinati antirabic.Acum pe 23 ian 2018 s-a dat acest ordin care a fost publicat in MO.Nu inteleg daca prin acest ordin medicii veterinari concesionari mai trebuie intai sa microcipeze si apoi sa vaccineze.Dupa publicare in MO am avut controale de la DSVSA care ma obligau sa microcipez in continuare.Nu stiu daca au fost legale sau fost niste abuzuri.
Decizia nr.23 din 23 ianuarie 2018,referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art 13 alin 5 si a sintagmei ,,numai dupa identificarea acestora'',cuprinsa in art.3 din ORD de urgenta a Guvernului 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan,prin raportarea la teza intai a acestui articol,referitoare la actiunea de vaccinare antirabica a cainilor cu stapan
Daca o decizie a Curtii Constitutionale se publica in Monitorul Oficial ea devine lege sau mai sunt niste etape de parcurs?
Buna ziua.Curand Curtea Constitutionala a emis o Decizie nr.23 din 23 ianuarie 2018.Ma intereseaza daca aceasta decizie se refera la faptul ca se vaccineaza cainii si pisicile fara microcip la nivel de tara,sau este data numai pentru niste asociatii.Nu inteleg nimic din aceasta decizie.Legea de microcipare e anulata si DSVSA aplica in continuare legea in mod abuziv?
Răspuns la discuția despagubire inundatii
Pot sa nu recunosc ca e de la mine inundatia?De fapt nu a fost vina nimanui ca a uitat apa deschisa,ci doar instalatiile fiind vechi a refulat apa din chiuveta cand nu eram acasa.
Răspuns la discuția despagubire inundatii
Si asta inseamna ca pot castiga?
Buna ziua.Cat de curand am primit acasa un plic de la judecatorie in care sunt anuntata ca o firma de asigurari m-a actionat in judecata pentru suma de 1008 lei intrucat in 09.2015 am inundat pe vecinul de sub mine.Mai precis vecinul de sub mine a avut asigurare la inundatii,firma l-a despagubit si acum vrea sa recupereze prejudiciul de la cel care a inundat.Este corect sa mi se ceara bani?Daca omul a platit asigurarea de ce vor bani de la cel care a inundat?
Daca detii un S.R.L. in care detii functia de asociat unic cu un domeniu de activitate diferit de ingrijire bolnavi,poti sa fii si numit asistentul personal al unei persoane cu handicap(BUNICA)?
Buna ziua.Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare.Un functionar public din cadrul Directiei Sanitar Veterinare cu rol de inspector,este in stare de incompatibilitate daca sotia lui detine un S.R.L care are incheiat contract de concesiune pentru servicii cu Directia Sanitar Veterinara?Mentionez ca sotia detine firma cu calitate de administrator 95%.
Dar, cu suma de bani dinaintea casatoriei pot cumpara ceva dupa casatorie doar pe numele meu?
conventia matrimoniala se face la notar?