Buna ziua.Cat de curand am primit acasa un plic de la judecatorie in care sunt anuntata ca o firma de asigurari m-a actionat in judecata pentru suma de 1008 lei intrucat in 09.2015 am inundat pe vecinul de sub mine.Mai precis vecinul de sub mine a avut asigurare la inundatii,firma l-a despagubit si acum vrea sa recupereze prejudiciul de la cel care a inundat.Este corect sa mi se ceara bani?Daca omul a platit asigurarea de ce vor bani de la cel care a inundat?
Pot sa nu recunosc ca e de la mine inundatia?De fapt nu a fost vina nimanui ca a uitat apa deschisa,ci doar instalatiile fiind vechi a refulat apa din chiuveta cand nu eram acasa.
Atat timp cat asiguratorul s-a indreptat cu actiune in regres impotriva dv pentru recuperare c/v prejudiciu asigurat,inseamna ca la dosarul de dauna exista document care atesta ca evenimentul a fost generat din culpa dv
Daca factorul generator al inundatiei ar fi fost instalatia comuna a imobilului ,ar fi fost actionata in instanta asociatia de proprietari
Inundatie apartamente
nana234
am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)