Daca
am "primit" pe pereti suvoaie si au ramas pete mari pe tavane si in colturile camerei.
inseamna ca a fost o inundatie serioasa care a implicat o cantitate apreciabila de apa,care nu putea [quot
]Tot la o zi dupa eveniment ,... petele de pe peretii mei
sunt uscate
Dv detinand incheiata polita de asigurare,eventual pentru constatarea evenimentului si a prejudiciilor ati anuntat
asiguratorul,nu evaluatorul !
In cazul expus de dv,daca doriti clarificarea si solutionarea,este necesar sa executati expertiza tehnica care sa concluzioneze asupra factorilor care au generat inundatia
Numai o persoana specializata ,in urma verificariin temeinice la fata locului ,se poate pronunta asupra factorilor care au generat inundatia si statutul instalatiei-parte comuna sau individuala
ma intreb ce masinatii, ce interese sunt, daca sunt, si ce-as putea face sa-mi recuperez daunele in situatia in care administratia refuza sa indice cauza/vinovatii pentru producerea acestui eveniment.
Interese pot fi ,atat din partea asociatiei de proprietari cat si din partea vecinului,care sa nu isi asume responsabilitatea fata de factorul generator al inundatiei functie de tronsonul de teava care a generat inundatia si prejudiciile la apartamentul dv
Este necesara executarea de expertiza tehnica temeinica
Conditionat de concluziile expertizei tehnice,dv va puteti ridica cu pretentii fie impotriva asociatiei de proprietari ,sau a vecinului