avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate alin1558

Activitate alin1558

ma scuzati mai am ultima intrebare fostul sot locuieste in focsani eu locuiesc acuma in botosani, pot sa fac cererea in botosani sau trebuie sa ma duc in focsani in istanta?
multumesc frumos o zi buna
acuma sunt casatorita si am inka un copil de 6 luni si venitul meu este de 200 lei alocatia atita si nu ma ajung cu banii de aceea vam intrebat daca pot sa fac ceva in cazul meu
buna ziua am si eu o problema si nustiu cum sa fac. sunt din rep.moldova si am un copil de 7 ani in romania din casatoria anterioara, copilul este la fostul sot si eu platesc pensia la copil de 145 lei pe luna. cind am avut bani iam trimis bani dublu dar, acuma numai am bani si nici nu am niciun venit cum as putea sa fac ca sa platesc pensia alimentara mai putini bani? de unde sa incep?
Răspuns la discuția Probleme acte casa
cel mai probabil cineva de la primarie a bagat un banut in buzunar sa rezolve treburile dar nu a dus treaba pana la capat,este un domn inginer care are si semnatura pe unele acte am si stat de vb de cateva ori si a tot incercat de cateva ori sa dreaga cumva treaba dar se pare ca este un pic cam tarziu.cred ca singura sansa este actionarea in justitie a primarie.o sa mai incerc la primarie,mult respect si multumesc pt sfaturi
VoL a scris:

alin 1558, actul de proprietate al batranei cum se numeste? dansa are contract de vanzare cumparare facut la notariat? dar actul de la primarie, ce fel de act este? avocatul de care vorbeati a depus actiune in instanta, exista un proces pe rol?

ea are contract de vanzare cumparare facut la notar,in care semneaza 4 persoane,si mai este un certificat de mostenitor din 87 de la un notar de stat in care apar ca mostenitori cele 4 pers insa se mentioneaza si ca "sunt straini de succesiune prin neacceptare conform art.700 c. civ." celelalte 2 pers.dar totusi in titlul de proprietate de la primarie apar toti 6 ca mostenitori.contractul de vanz cump este facut in 2002.pe cine trebuie sa acctionam in judecata unde sa gresit ,primarie,notar...?
nu,nu este la notar.stiti cumva daca si ce sanse am in instanta,sa mai continui sau sa incerc sa imi recurez banii?
buna dimineneata!am cumparat o casa de la o doamna care la randul ei a cumparat-o de la cineva acum aproximativ15 ani,am facut actul de vanzare cumparare, am platit doamnei suma cu care ne-am inteles bineinteles dupa ce am verificat titlul ei de proprietate care este in regula pe numele ei doar intabulare nu avea.si am mers impreuna sa facem intabularea(ea fiind mai varsta)ne-au cerut niste hartii de pe la primarie si surpriza pe actul cu persoanele de la care a cumparat casa apare ca a cumparat casa de la 4pers(mostenitori) si pe alt act eliberat de primarie apar 6 mostenitori.si din acesta cauza nu se poate face intabularea,am fost la un avocat care ne-a zis o problema se rezolva si i-am dus tot felul de acte un an de zile ca pana la urma sa ramanem cu ochii in soare nici el nu stie ce sa ne mai zica.imi puteti de un sfat va rog ce ar trebui sa fac in acesta situatie!va multumesc ft mult