Bună seara, va deranjez cu o scurta întrebare și situație penibila prin care trec în ultimele 2 salt. În momentul de fata sunt în Anglia și trec printr-un proces dr angajare. Compania pentru care urmează să lucrezolve mi-a cerut 2 referințe, una am putut să o dau de aici de la Samsung pentru care am lucrat pentru 3 luni într-o campanie, iar a 2 -a a fost din România De la Telekom pentru care am lucra 7 ani . Compania care face background check a luat legătura cu cei din România Mai precis resursele umane pentru regiunea unde am lucrat eu (eu le-am dat nr de tel unde sa sune). înainte de ai suna eu am vorbit cu ei și le-am spus că vor fi sunați de către o firma care fac verificări pentru angajare și vor întreba despre mine. Mi-au confirmat că totul este în regula. Nu după mult timp am fost sunat de către compania care face verificarea sa-mi spună că nu s-au înțeles cu romanii și ca le-au cerut o adresa de e-mail sa le trimită scris. Nici în momentul de fata nu nu au răspuns mailului spunând că sunt plecați timp de 2 săptămâni de la birou ceea ce mi-a încetinit mie procesul de angajare. Ce ma sfătuiți sa fac?
Multumesc !
In anul 2007 ianuarie prin firma unde lucram am contractat un overdraft in valoare de 3500 de lei(6 salarii), tot in acelasi an firma a dat faliment si nu s-au mai facut virari in contul de salarii. Contul a ramas neacoperit. Anul trecut am primit o instiintare de la banca ca am o restanta de 15 zile in valoare de 200 si ceva de lei, am fost l banca sa ma interesez si au zis ca descoperitul a ajuns la suma de aproape 9000 de ROn, le-am spus ca trebuiau sa ma instiinteze in toata perioada asta daca eu le sunt dator si achitam , dar nu dupa atata timp . Am fost sunat recent de catre un operator de la EOS KSI ca le sunt dator cu 4000 de lei suma restanta. Le-am spus ca nu el achit nimica.
Ce pot face?
Am discutat cu un executor judecatoresc si mi-a zis ca datoria s-ar fi prescris, este adevarat?
Stiu ca datoria ramane dar nu sunt de acord sa le platesc o suma asa mare.
Astept raspunsul d-voastra.
Va multumesc anticipat.