avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate monica1212

Activitate monica1212

Răspuns la discuția Munca la domiciliu pe internet
Multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția Munca la domiciliu pe internet
Angajata cu un contract de munca facut printr-o firma de servicii internationale profesionale si contabilitate,angajatorul este firma din Austria .Contractul se numeste''contract de furnizare servicii''si este semnat de ambele parti.Mentionez ca lucrez din iulie 2013 si acum am constatat ca ,contractul nu este intregistrat si acesta contabila nu este de gasit.
Buna seara,
Lucrez pt o firma de vanzari on-line din Austria.Firma din Austria a angajat un contabil care sa se ocupe de contractul meu de munca si taxele aferente salariului pe care il primesc prin debit direct,pe card.Am contactat contabila de nenumarate ori,aceasta m-a amanat de fiecare data spunandu-mi ca-mi va trimite email cu toate informatiile unde sa virez banii pt taxe ,iar in ultimele luni nu am mai putut s-o contactez pe nici o cale.Am sunat la ITM si in baza de date nu exista nici un contract pe numele meu.Firma din Austria are nevoie de dovada taxelor aferente salariului meu in Romania,cum as putea sa rezolv aceasta problema?Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Accident de munca
Multumesc foarte mult pt raspuns.
Nelamurirea mea este daca si dupa un an se mai poate declara accident de munca
Eram in incinta sediului firmei plecam catre un punt de lucru,scara pe care am cazut este in cladirea sediului firmei.
Multumesc pt raspuns
Mentionez ca eram la serviciu si coboram scarile din incinta cladirii unde lucram indreptandu-ma spre iesirea din cladire .
Multumesc pt raspuns
In urma cu un un am cazut in timpul serviciului pe o scara de marmura si mi-am fracturat coccisul,am crezut ca e o cazatura simpla care nu are urmari dar acum dupa un an am facut niste complicatii din cauza carora nu mai pot merge la serviciu,si din pacate nu am gasit nici tratamentul care sa ma faca bine .Intrebarea mea esta daca poate fi considerat accident de munca in conditiile in care la momentul acela nu a fost anuntat.Multumesc!