avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate Dragulinoiu

Activitate Dragulinoiu

Buna seara.Am si eu o problema foarte grava.
Mama a fost casatorita cu tatal meu legitim Andrei din 1990 pana in 2012 cand a bagat divortul.Intre timp mama cei doi s-au despartit si la 5ani am aparut eu ca rezultat al unei relatii de a mamei cu tatal meu biologic.Ok pana aici totul e "normal"..Doar ca ea cand a fost la tribunal sa divorteze a divortat fara Andrei de fata acesta neprezentandu-se la proces,insa problema este ca mama a declarat ca nu are copii rezultati din casnicia sa cu Andrei.Iar eu ii sunt fica atat ei cat si lui Andrei in acte.Cum a fost posibil asa ceva?Si care sunt "urmarile" adica daca s-ar afla ce s-ar intampla si cum s-ar proceda?
Discuție Custodie
Buna seara am si eu o intrebare cum as putea sa trec in custodia prietenului meu (Alex,are 20de ani iar eu am 16)?Eu nu mai vreau sa stau cu ai mei din motive personale.Si as dori sa stiu cum as putea proceda ca sa ma poata lua el in custodie sau care este procedura?Pentru ce doresc sa ma mut?Am ajuns sa fiu urata de familia mea.(Matusi,Bunici,Tata vitreg,etc.)
Răspuns la discuția Este sau nu corupere de minori?
Aveam 15ani inpliniti.Ne-am cunoscut fix de ziua mea cand am inplinit 15 ani..(in aprilie iar noi in mai eram inpreuna->prima relatie sexuala am avut-o in august)
Buna ziua,numele meu este Sabina si am 16ani(fara o luna)sunt intr-o relatie cu Alex de 11luni el avand 20 de ani,acum 7luni am intretinut relatii sexuale iar eu apoi am fugit de acasa.Relatiile sexuale le-am intretinut fara a-mi face promisiuni sau ceva pur si simplu am fost de acord(la fel si cu fugitu')iar acum mama vrea sa il dea in judecata sa il bage la corupere de minori sau sa ma marite cu el.Care sunt sansele sa il bage la corupere sau sa marit(Stiu ca pentru asta este nevoie de semnatura mamei)?Va rog am nevoie de raspunsuri serioase si va rog fara raspunsuri rautacioase legate de chestia asta!Urgent!!:((