Buna ziua,numele meu este Sabina si am 16ani(fara o luna)sunt intr-o relatie cu Alex de 11luni el avand 20 de ani,acum 7luni am intretinut relatii sexuale iar eu apoi am fugit de acasa.Relatiile sexuale le-am intretinut fara a-mi face promisiuni sau ceva pur si simplu am fost de acord(la fel si cu fugitu')iar acum mama vrea sa il dea in judecata sa il bage la corupere de minori sau sa ma marite cu el.Care sunt sansele sa il bage la corupere sau sa marit(Stiu ca pentru asta este nevoie de semnatura mamei)?Va rog am nevoie de raspunsuri serioase si va rog fara raspunsuri rautacioase legate de chestia asta!Urgent!!:((
Aveam 15ani inpliniti.Ne-am cunoscut fix de ziua mea cand am inplinit 15 ani..(in aprilie iar noi in mai eram inpreuna->prima relatie sexuala am avut-o in august)
Copurere de minori?
adrian 75
Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Corupere
mgigoloiu
am o relatie ce dureraza de 6 luni , cu o fata de 15 ani iar eu avind 34 de ani , pot fi acuzat de corupere de minori daca intretin relatii sexuale cu acordul ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora
Mihai T
Am varsta de 22 ani si am intretinut relatii sexuale cu o minora de 15 ani ,suntem de 2 ani impreuna ea a locuit la mine din diferite probleme familiare ale ... (vezi toată discuția)