avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sex cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sex cu o minora

Am varsta de 22 ani si am intretinut relatii sexuale cu o minora de 15 ani ,suntem de 2 ani impreuna ea a locuit la mine din diferite probleme familiare ale ei.Iar acum Avand varsta de 16 ani sunt amenintat de unchiul ei,matusa ei ca daca nu ma insor cu ea si nu o intretin , ma baga in puscarie. Eu am citit in decurs de 30 min foarte multe chestii legate de subiectul meu . Si am inteles faptul ca atata timp cat ea nu avea sum 15 ani si a fost deacord cu intretinerea relatie sexuale nu am cum sa am probleme cu legea, Nu sunt speriat de lege din cate am vazut doar ca nu vreau sa aiba probleme familia mea din cauza familiei ei . Ea este alaturi de mine . ASTEPT UN RASPUNS SCURT SI LA OBIECT. Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
Mihai T, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 09:14, 15 Martie 2011
Raspundeti penal sub aspectul savarsirii infractiunii de seductie, in caz ca au existat promisiuni de casatoriei.

In caz ca au fost intretinute acte sexuale, pana la implinirea varstei de 15 ani , fara a exista asemenea promisiuni , raspunderea penala are ca obiect actul sexual cu un minor .

(actele de cercetare sunt efectuate daca exista o plangere penala sau un denunt , cuprinzand cele mentionate mai sus )
Si cum sunt probate promisiunile de casatorie ?
Marturia minorei e suficienta , sau trebuie sa fie si alti martori ?
romania inedit a scris:

Si cum sunt probate promisiunile de casatorie ?
Marturia minorei e suficienta , sau trebuie sa fie si alti martori ?

Nu sunt suficiente numai sustinerile minorei ci este nevoie de coroborarea acestora cu depozitii de martor(i) si inscrisuri care sa fi "emanat" de la faptuitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale cu o minora in varsta de 16 ani - sarcina modgrup modgrup Cu ceva timp in urma find la un chef am facut sex neprotezat cu o fata nestind ca este minora,acuma este gravida si parinti ei nu ma prea agreaza si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Corupere mgigoloiu mgigoloiu am o relatie ce dureraza de 6 luni , cu o fata de 15 ani iar eu avind 34 de ani , pot fi acuzat de corupere de minori daca intretin relatii sexuale cu acordul ... (vezi toată discuția)