avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fals, marturie falsa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fals, marturie falsa

Buna seara.Am si eu o problema foarte grava.
Mama a fost casatorita cu tatal meu legitim Andrei din 1990 pana in 2012 cand a bagat divortul.Intre timp mama cei doi s-au despartit si la 5ani am aparut eu ca rezultat al unei relatii de a mamei cu tatal meu biologic.Ok pana aici totul e "normal"..Doar ca ea cand a fost la tribunal sa divorteze a divortat fara Andrei de fata acesta neprezentandu-se la proces,insa problema este ca mama a declarat ca nu are copii rezultati din casnicia sa cu Andrei.Iar eu ii sunt fica atat ei cat si lui Andrei in acte.Cum a fost posibil asa ceva?Si care sunt "urmarile" adica daca s-ar afla ce s-ar intampla si cum s-ar proceda?
Cel mai recent răspuns: traff , utilizator 09:18, 19 Martie 2014
Ce descrieti dvs nu e nimic nefiresc, e normal sa fiti in acte fiul lui Andrei pt ca " minorul conceput sau nascut in timpul casatoriei, are ca tata pe sotul mamei sale ".
Pt ca mama n-a tagaduit paternitatea, o puteti face dvs pana in 3 ani de la majorat.
De fapt, problema care e ? Ca aveti un alt atata biologic decat cel din acte sau ca a declarat mama in fals la divort ? In realitate, nimic nu e " grav".

Dragulinoiu a scris:

Buna seara.Am si eu o problema foarte grava.
Mama a fost casatorita cu tatal meu legitim Andrei din 1990 pana in 2012 cand a bagat divortul.Intre timp mama cei doi s-au despartit si la 5ani am aparut eu ca rezultat al unei relatii de a mamei cu tatal meu biologic.Ok pana aici totul e "normal"..Doar ca ea cand a fost la tribunal sa divorteze a divortat fara Andrei de fata acesta neprezentandu-se la proces,insa problema este ca mama a declarat ca nu are copii rezultati din casnicia sa cu Andrei.Iar eu ii sunt fica atat ei cat si lui Andrei in acte.Cum a fost posibil asa ceva?Si care sunt "urmarile" adica daca s-ar afla ce s-ar intampla si cum s-ar proceda?

Datele scrise nu fac subiectul clar . Daca in 2012 a intentat divort iar dupa 5 ani v-ati nascut :confused: cum puteti scrie in 2014 pe un forum ? Corectitudinea unui raspuns este direct proportionala cu totalitatea , claritatea si corectitudinea datelor prezentate Ca informatie generala puteti lua ceea ce a spus Gi-Jane .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema paternitatii Rzaretcha Rzaretcha Buna ziua! Eu și prietena mea, viitoarea soție suntem fericiții părinți ai unei fetite sănătoase. Copilul a fost conceput în timp ce soția se afla ... (vezi toată discuția)
Prescriptie pentru tagada de paternitate edmond11 edmond11 Buna ziua, Pot introduce actiune in tagada paternitatii prin care sa cer test ADN daca minorul rezultat in timpul casatoriei cu mama lui are 11 ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru copiii ai caror parinti sunt divortati lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua, Va rog s ama ajutati cu urmatoarea problema: exista doi parinti divortati care au doi copii in urma casatoriei. Primul copil are 18 ani, cel ... (vezi toată discuția)