avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate deack

Activitate deack

In 24.06.2014 am vandut o mobila unei persoane care mi-a promis ca banii (200euro) mi poate da doar in data de 15.07.2014. Am facut o hartie cu toate datele (vanzator, cumparator, suma, termenul limita de plata + 1 martor). Acum este in 20.08.2014, nu mi-am recuperat banii, iar la telefon ma minte si ma amana intruna. Ce pot face pentru a incheia odata aceasta situatie? Va multumesc.
Sunt angajat de 7 luni la o firma mare si de renume din Sibiu.Am stat cu contract pe perioada nedeterminata timp de o luna si apoi mi-au mai prelungit pe Inca 3 luni in aceeasi situatie. Dupa aceasta perioada m-au angajat cu contract pe perioada nedeterminata in contract trecandu-se salariul negociat la angajare. Acum,dupa alte 3 luni mi se spune ca am salariul putin mai mare decat colegii mei si mi-au adus sa semnez o anexa la CIM prin care sunt de acord sa-mi scada salariul cu 500ron. Am refuzat sa o semnez, eu negociind salariul cu ei doar cu 6 luni in urma si neavand nicio abatere sau reclamatie si acum sunt presat verbal si mi se adreseaza tot felul de amenintari ca voi fi dat afara in maxim o luna.Ce pot face in aceasta situatie?Va multumesc.