avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani din vanzarea unui bun
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani din vanzarea unui bun

In 24.06.2014 am vandut o mobila unei persoane care mi-a promis ca banii (200euro) mi poate da doar in data de 15.07.2014. Am facut o hartie cu toate datele (vanzator, cumparator, suma, termenul limita de plata + 1 martor). Acum este in 20.08.2014, nu mi-am recuperat banii, iar la telefon ma minte si ma amana intruna. Ce pot face pentru a incheia odata aceasta situatie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:18, 20 August 2014
Initial notificati oficial persoana cu termen concret in interiorul caruia sa achite c/v bunuri preluate,sub sanctiunea obligarii la plata a contravalorii sumei necesare solutionarii in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa certificat fiscal autoturism laura-jurist laura-jurist buna ziua in cazul in care vanzatorul unui autoturism nu poate da certificat fiscal (are amenzi neachitate) desi a vandut masina in 2015 si a promis ca va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu 3 săptămâni am cumpărat un auto, am ... RaresDaniel RaresDaniel Buna ziua! In urma cu 3 săptămâni am cumpărat un auto, am fost sa facem vânzare-cumpărare, l-am făcut dar când am ajuns la primărie era închis, asta ... (vezi toată discuția)
Vandut autovehicul Bgd2000 Bgd2000 Am vandut un autovehicul unei persoane cunoscute si ne.am inteles sa imi dea banii in 2 rate.. Prima rata mi.a dat.o in momentul in care a luat masina de la ... (vezi toată discuția)