Am vandut un autovehicul unei persoane cunoscute si ne.am inteles sa imi dea banii in 2 rate.. Prima rata mi.a dat.o in momentul in care a luat masina de la mine si ne.am inteles sa ramana cartea masinii la mine pana cand imi va da banii si o va inscrie pe numele sau.. I.am instrainat si talonul si au trecut in jur de 3 luni de atunci si cu banii ma amana mereu ca cica i s.a stricat masina si ca sa il m.ai astept.. Eu vreau sa scap de masina si de la impozit si sa imi dea si banii si nu stiu cum il pot face sa faca asta.. L.am amenintat ca dau masina furata si a zis ca imi da banii si tot nu s.a intamplat asta.. O pot da ca si furata sau ceva de genul? Chiar nu m.ai stiu ce sa fac si cum sa procedez.. El imi spune ca masina nu merge dar eu l.am vazut recent cu ea. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce sa fac si cum sa procedez.. Multumesc!
In calitate de proprietar vanzator dv sunteti in culpa pentru ca ati acceptat sa instrainati bunul mobil fara parcurgerea procedurii legale de incheiere documente legale
Nu puteti sa dati masina furata deoarece riscati sa fiti acuzat de savarsirea de fapte sub incidenta penala
Initial notificati oficial utilizatorul vehiculului sa incheie documente legale tranzactionare drept de proprietate auto-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta