Din cate stiu dreptul la proprietate nu ti l poate anula nimeni indiferent de cat de tarziu sau devreme te trezesti. Plus ca este stiuta lipsa de transparenta si ocolisurile folosite de primarii avand ca scop anumite favoruri.
Daca se pune intadevar problema cu trezitu devreme sau mai tarziu inseamna ca primariile de acum au actionat precum comunistii: INTRAREA IN POSESIE ABUZIVA ASUPRA UNOR IMOBILE pe premiza ca oamenii se trezesc tarziu, adica dormiti ca sa va furam mai bine.
Multumesc pt atentie.
Buna seara,
Chestiunea e ca nu mi s a eliberat nici o copie a PV ului, nici n am fost lasat sa vad ce au scris si pictat baietii acolo, pe motiv ca se trimite prin posta.
Fac contestatie, dar dupa ce? Vorbele baietilor care stau la panda sa jegmaneasca rarisimul turist din cursul saptamanii?
Multumesc pt atentie
Sa inteleg ca un act de proprietate este anulat pentru ca a expirat un termen. Oare CEDO agreeaza acest tip de procedura? Primaria a luat un teren pe ce baza?
din cate stiu un act de proprietate nu poate fi anulat de catre o primarie.
Daca a facut asa cum ziceti inseamna ca a abuzat la fel ca si comunistii. De fapt tot comunistii au ramas prin primarii.
Va multumesc!
Si inca o chestiune. Stiu ca exista o baza de date cu aceste terenuri si stadiul de rezolvare al fiecaruia. Acel teren apare ca solutionat DAR NU SE SPUNE IN FAVOAREA CUI, accesul e restrictionat. Oare de ce? La celelalte apare!! Astept pareri!
Este vorba de o oprire neregulamentara indicata prin semn de interzicere, pt o perioada de nici 2 minute, pe strada Aosta din Sinaia. Au venit politistii locali sa mi spuna de amenda intre 700 si 1000 roni, in conditiile in care codul rutier spune altceva.
Recunosc, am gresit, insa problema este la ce amenda mi s a spus, plus ca au refuzat sa mi arate acel proces verbal pe motiv ca refuz sa semnez. Adica sa semnez fara sa vad.
Cica primesc prin posta procesul verbal.
Am impresia ca baietii de acolo cam comit abuzuri. Dupa ce ca nu sunt turisti se mai si comporta intr un stil superior comunistilor care i duce inevitabil la faliment, data fiind pustietatea din cursul saptamanii.
Multumesc pt atentie
Ce se poate face in cazul in care ai acte clare de proprietate, stii exact unde a fost terenul si casa, unde altcineva in prezent beneficiaza de acel teren prin ridicarea unei constructii, iar cei de la primarie iti argumenteaza ca nu s a prezentat nimeni sa revendice intr o perioada scurta data si stiuta numai de ei.
Inrebarea care se ridica este cum acel altcineva a intrat in posesia terenului? Pt ca daca nu l a revendicat nimeni in acea perioada data de ei normal ar fi fost sa fie in posesia primariei.
Actul de proprietate detinut poate sa fie anulat de primarie? Sau mai bine spus instrainat catre altcineva. Are primaria acest drept?
Poate di DNA ul o solutie?
Ce mi puteti spune despre valoarea unei amenzi rutiere date de catre politia locala a orasului Sinaia care este diferita de valoarea amenzii rutiere date de catre politia nationala?
Exista vreo norma care le da acest drept? Sa puna amenzi diferite? Atunci de ce mai exista codul rutier al Romaniei?