avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate Ion Soldat

Activitate Ion Soldat

Este vorba despre un credit nevoi personale fara ipoteca, neplatit de un an.Sunt in proces pt eliminare clauze abuzive, unde trebuia ca banca sa-mi restituie dobanzi din perioada 2008-2011; banca a facut apel din29 martie 2016, de atunci nu se intampla nimic. Am solicitat un grafic de rambursare la banca de la care am luat imprumutul, unde am aflat ca nu ma mai sunt in sistem. Am proces cu banca, astept apelul... de ce nu mai sunt in banca lor de date? Mentionez ca in 2015, m-au contactat telefonic recuperatori de la CYCLE .
Regimul separaţiei de bunuri

Art. 360

Regimul bunurilor

(1) Fiecare dintre soţi este proprietar exclusiv în privinţa bunurilor dobândite înainte de încheierea căsătoriei, precum şi a celor pe care le dobândeşte în nume propriu după această dată.

(2) Prin convenţie matrimonială, părţile pot stipula clauze privind lichidarea acestui regim în funcţie de masa de bunuri achiziţionate de fiecare dintre soţi în timpul căsătoriei, în baza căreia se va calcula creanţa de participare. Dacă părţile nu au convenit altfel, creanţa de participare reprezintă jumătate din diferenţa valorică dintre cele două mase de achiziţii nete şi va fi datorată de către soţul a cărui masă de achiziţii nete este mai mare, putând fi plătită în bani sau în natură.

Detalii: [ link extern ] .
Va multumesc, voi studia regimul separației de bunuri. Cu respect
Va multumesc. Dupa casatorie, daca imi cumpar o proprietate din veniturile mele, cu banii mei, banca va putea sa o execute pe acesta??
Buna ziua, doresc sa ma casatoresc cu o persoana care are un credit de nevoi personale fara ipoteca la banca, neplatit de 7 luni. Are pensie, nu are alte venituri, proprietati!
Dupa casatorie, banca respectiva ma poate executa pe mine pt plata acesui credit?
Este adevarat ca este o datorie a acestuia dobandita inaintea casatoriei si nu ma afecteaza?
Cu respect, I