Am inteles ca din octombrie 2013 nu mai este valabila legea cu programul de 4 ore la preaviz, noi (adica 40 de angajati)urmand sa intram in somaj cu data de 1 mai 2014.Asa ni s-a comunicat de la serviciul Resurse Umane. Mentionez ca firma s-a inchis din vina angajatorului, ultima zi de lucru fiind 30 aprilie 2014.Este adevarat sau ne-a mintit personalul Resuse Umane. Vreau sa stiu mai exact daca avem dreptul la preavizul de 20 de zile lucratoare si la programul de 4 ore la serviciu si 4 ore sa ne cautam serviciu, firma platindu-ne 8 ore?Daca avem dreptul indrumati-ma va rog sa inaintez o cerere conducerii noastre si sa scriu exact cu ce lege si cu ce articol.
Multumesc.
Incepaund cu data de 01.05.2014 voi intra in somaj, ma pot duce la Admin. Financiara ptr. eliberarea adeverintei de venit pe la jumatatea lunii aprilie, cand inca mai lucrez? CCC va inceta incepand cu data de 30.04.2014.Va fi perioada cu liberele de 1, probabil si 2 mai si mi-e teama ca poate nu am toate actele in 10 zile calendaristice...
Multumesc.