Am inteles ca din octombrie 2013 nu mai este valabila legea cu programul de 4 ore la preaviz, noi (adica 40 de angajati)urmand sa intram in somaj cu data de 1 mai 2014.Asa ni s-a comunicat de la serviciul Resurse Umane. Mentionez ca firma s-a inchis din vina angajatorului, ultima zi de lucru fiind 30 aprilie 2014.Este adevarat sau ne-a mintit personalul Resuse Umane. Vreau sa stiu mai exact daca avem dreptul la preavizul de 20 de zile lucratoare si la programul de 4 ore la serviciu si 4 ore sa ne cautam serviciu, firma platindu-ne 8 ore?Daca avem dreptul indrumati-ma va rog sa inaintez o cerere conducerii noastre si sa scriu exact cu ce lege si cu ce articol.
Multumesc.
Pe durata preavizului contractul individual de muncã continuã sã îşi producã toate efectele. Prin urmare, timpul de munca in perioada preavizului este cel mentionat in c.i.m. .. reducerea timpului de munca este posibila numai daca este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.
De asemenea, pe perioada preavizului se poate beneficia de CO si/sau de concediu medical .. in cazul concediului medical preavizul se suspenda, urmand a se relua la data terminarii concediului medical..
Preaziv
Meriiiaaa
În cazul în care in contractul de munca sunt trecute 8 ore pe zi lucrate iar eu lucrez 6 ore , în cazul preavizului câte ore ar trebui să lucrez, asta ... (vezi toată discuția)