avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Va rog frumos, in cazul demisiei, in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Va rog frumos, in cazul demisiei, in perioada de ...

Buna seara,
Va rog frumos, in cazul demisiei, in perioada de preaviz ce număr de ore este obligat angajatul sa lucreze? Norma întreaga 8 ore/zi sau este posibil doar 4 ore/zi? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:30, 13 Iulie 2023
Pe durata preavizului contractul individual de muncã continuã sã îşi producã toate efectele. Prin urmare, timpul de munca in perioada preavizului este cel mentionat in c.i.m. .. reducerea timpului de munca este posibila numai daca este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

De asemenea, pe perioada preavizului se poate beneficia de CO si/sau de concediu medical .. in cazul concediului medical preavizul se suspenda, urmand a se relua la data terminarii concediului medical..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaziv Meriiiaaa Meriiiaaa În cazul în care in contractul de munca sunt trecute 8 ore pe zi lucrate iar eu lucrez 6 ore , în cazul preavizului câte ore ar trebui să lucrez, asta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vreau sa plec de la locul de munca, ce presupune ... crisn crisn Bună ziua ! Vreau sa plec de la locul de munca, ce presupune preavizul și câte ore trebuie sa fiu la munca pe perioada lui ? (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz Bojan Viorica Bojan Viorica Câte zile este preavizul și câte ore trebuie sa stea angajatul la serviciu (vezi toată discuția)