avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaziv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaziv

În cazul în care in contractul de munca sunt trecute 8 ore pe zi lucrate iar eu lucrez 6 ore , în cazul preavizului câte ore ar trebui să lucrez, asta însemnând si sambata si duminica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 24 Noiembrie 2017
Pe durata preavizului contractul individual de muncã continuã sã îşi producã toate efectele.
Prin urmare, timpul de munca in perioada preavizului este cel mentionat in c.i.m. .. reducerea timpului de munca este posibila numai daca este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

De asemenea, pe perioada preavizului se poate beneficia de CO si/sau de concediu medical .. in cazul concediului medical preavizul se suspenda, urmand a se relua la data terminarii concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog frumos, in cazul demisiei, in perioada de ... nmg30 nmg30 Buna seara, Va rog frumos, in cazul demisiei, in perioada de preaviz ce număr de ore este obligat angajatul sa lucreze? Norma întreaga 8 ore/zi sau este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vreau sa plec de la locul de munca, ce presupune ... crisn crisn Bună ziua ! Vreau sa plec de la locul de munca, ce presupune preavizul și câte ore trebuie sa fiu la munca pe perioada lui ? (vezi toată discuția)
Program de 4 ore la preaviz de somaj? Mary9 Mary9 Am inteles ca din octombrie 2013 nu mai este valabila legea cu programul de 4 ore la preaviz, noi (adica 40 de angajati)urmand sa intram in somaj cu data de 1 ... (vezi toată discuția)