avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere acte somaj

Incepaund cu data de 01.05.2014 voi intra in somaj, ma pot duce la Admin. Financiara ptr. eliberarea adeverintei de venit pe la jumatatea lunii aprilie, cand inca mai lucrez? CCC va inceta incepand cu data de 30.04.2014.Va fi perioada cu liberele de 1, probabil si 2 mai si mi-e teama ca poate nu am toate actele in 10 zile calendaristice...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mary9 , utilizator 11:16, 17 Martie 2014
Puteti sa mergeti la Fisc dupa 15 aprilie sa luati adeverinta.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil invatator35 invatator35 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine, sunt in urmatoarea situatie: Sunt cadru didactic, contractul de munca este pe o perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii de catre o persoana care deja a vandut apartamentul , insa locuieste deocamdata in el cornelusha cornelusha Buna ziua, Asa cum reiese si din titlu,as vrea sa ma ajutati spunandu-mi cum e corect sa calculez intretinerea pe luna martie ( atunci cand vor veni ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc ContSters201854 ContSters201854 Buna seara, momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani. In iunie 2012 ar trebui sa ma intorc la serviciu (expira cei doi ani) dar nu am ... (vezi toată discuția)