avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate BOANCASRodica

Activitate BOANCASRodica

In primul rand trebuie sa aveti facuta plangerea prealabila....ce inseamna asta? Daca ati fost nemultumit de hotararea C.L. in termen de 30 zile trebuia sa va adresati Consiliului Local cu o adresa fundamentata la hotarare...C.L ia act de nemultumirea d-voastra...fie va revoca hotararea care va nemultumeste, fie va va da un raspuns. Daca acestea va nemultumesc.... dabea atunci va puteti adresa instantei (tribunal)...contenciosului administrativ.Daca nu ati facut in termen plangerea prealabila actiunea va fi respinsa la primul termen.
Răspuns la discuția TEREN AGRICOL
TITLUL DE PROPIETATE A FOST EMIS PE NUMELE EI ( A DOUA SOTIE) IAR EU SUNT NEPOATA DOAR ACELUI DUPA CARE IA A REVINDECAT TERENUL? MULTUMESC!
Discuție TEREN AGRICOL
AM UN BUNIC CARE SA RECASATORIT, DUPA DECES SOTIA REVENDICA TEREN AGRICOL DUPA ACESTA...IA DECEDEAZA...NU ARE MOSTENITORI CU IA NU SUNT GRAD DE RUDENIE CUM POT SA REVENDIC TERENUL BUNICULUI MEU PE CARE IL LUCREZ DE 10 ANI?
sunt consilier local din 2014,sunt administrator la o firama privata la care am ca si asociat pe fratele primarului (avand si el calitatea de administrator)care fara stiinta mea a incheiat cu primaria (adica fratele lui) un contract comercial de prestari servicii. In acest caz pot fi gasita incompatibila? ce trebuie sa fac? Multumesc!