avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TEREN AGRICOL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TEREN AGRICOL

AM UN BUNIC CARE SA RECASATORIT, DUPA DECES SOTIA REVENDICA TEREN AGRICOL DUPA ACESTA...IA DECEDEAZA...NU ARE MOSTENITORI CU IA NU SUNT GRAD DE RUDENIE CUM POT SA REVENDIC TERENUL BUNICULUI MEU PE CARE IL LUCREZ DE 10 ANI?
Cel mai recent răspuns: BOANCASRodica , utilizator 12:13, 20 Ianuarie 2020
Puteti dezbate succesiunea.
la ea vin copii si sotia ( care am inteles ca a decedat...).
Nu exista copiii ai bunicului in viata...atunci la succesiune vin nepotii...
Discutati cu un notar din localitatea in care a avut ultimul domiciliu bunicul dvs.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator
TITLUL DE PROPIETATE A FOST EMIS PE NUMELE EI ( A DOUA SOTIE) IAR EU SUNT NEPOATA DOAR ACELUI DUPA CARE IA A REVINDECAT TERENUL? MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie a revendicarii unui teren ,imobil ziarediverse ziarediverse Locuiesc in Canada de 15 ani , sora mea locuieste in Norvegia de 22 de ani . O ruda din tara mi-a zis ca bunicul a avut o suprafata de teren intravilan in ... (vezi toată discuția)
Testamentul cu sau fara valoare ..... petrebughiu petrebughiu Tatal meu are testament de la bunica de peste doazeci de ani .El fiind unicul fiu in viata la data redactari testamentului (.ca grad de rudenie mai erau doua ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren arabil macvio53 macvio53 Buna ziua, Se detine un titlu de proprietate pe numele bunicii noastre ,de teren arabil situat in extravilan in suprafata totala de 4,5 ha.Detinatoarea ... (vezi toată discuția)