avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testamentul cu sau fara valoare .....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testamentul cu sau fara valoare .....

Tatal meu are testament de la bunica de peste doazeci de ani .El fiind unicul fiu in viata la data redactari testamentului (.ca grad de rudenie mai erau doua nepoate dupa fiul decedat al bunici) bunica a vandut casa in timpul vieti cu o chitanta de mana . Acum ea nu mai este . intrebarea se pune in felul urmator ; Aceasta persoana careea ia vandut casa bunica nu are act legal si nici nu a dorit sau sant nepasatori ???Tatal meu ia rugat in nenumarate randuri sa le faca act.Cu toate acestea el ia apostrofat pe parinti mei,ia si lovit in dese rinduri .In afara casei mai este si o suprafata de teren in jur de 5000 de metri in care 3000 sant trecuti in o alta chitanta de mana .proprietarul in ghilimele abuzeaza de tot terenul (1).CE se poare face in acest caz . (2)nepoatele au vreun drept .(3)cine face actul (. 4)cat teren ii apartine de drept legal .
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:54, 14 Iulie 2010
Daca tatal nu a dezbatut succesiunea de pe urma bunicii situatia se complica intrucit poate fi considerat strain de succesiune, insa poate face acest lucru impreuna cu cele doua nepoate apoi sa revendice terenul care nu figureaza in ahitante de cel ce il foloseste abziv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren agricol BOANCASRodica BOANCASRodica AM UN BUNIC CARE SA RECASATORIT, DUPA DECES SOTIA REVENDICA TEREN AGRICOL DUPA ACESTA...IA DECEDEAZA...NU ARE MOSTENITORI CU IA NU SUNT GRAD DE RUDENIE CUM ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire dupa 35 de ani loredana1973 loredana1973 Buna ziua. Am o mare problema. Bunica din partea tatalui meu a detinut un imobil in proprietate. Bunica avea 2 mostenitori,tatal meu si o sora. La moartea ... (vezi toată discuția)
Revendicare mostenire scumpik0684 scumpik0684 1. Parintii tatalui meu au murit cand el era foarte mic si a fost lasat in grija matusii de pe mama. Matusa a adoptat-o pe sora cea mai mare dintre fratii ... (vezi toată discuția)