1. Am optat pentru CIC de 2 ani (pana in mai 2015), dar ivindu-se o oportunitate foarte atragatoare de angajare doresc sa imi reincep activitatea, insa la un alt angajator. Care este procedura in acest sens? Doresc sa beneficiez si de stimulentul de insertie, din cate stiu se poate.
2. Din partea viitorului meu angajator mi s-a solicitat adeverinte cu vechimea in munca (incepand cu anul 2011). Primul meu CIC a fost in august 2011-mai 2012, iar acum sunt la al doilea. Perioada in care mi-a fost suspendat/imi este suspendat contractul de munca se considera tot vechime in munca? La primul CIC am fost angajata unei companii, iar acum sunt angajata altei companii.
am optat pentru CIC pe perioada de 2 ani. Copilul meu e nascut in mai 2013, urmeaza sa implineasca 1 an, la data de 1 mai 2014, iar eu am posibilitatea de a ma intoarce in campul muncii la un alt angajator decat cel de la care am plecat in CIC.
Avand in vedere situatia (optarea pentru 2 ani de CIC) si faptul ca as incepe activitatea la noul angajator cel mai probabil cu 1 aprilie 2014, ma incadrez la stimulentul de insertie pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului? Va multumesc pentru sfatul dumneavoastra!