avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcerea la locul de munca inainte de incetare CIC ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcerea la locul de munca inainte de incetare CIC (schimbare angajator)

Buna ziua,

am optat pentru CIC pe perioada de 2 ani. Copilul meu e nascut in mai 2013, urmeaza sa implineasca 1 an, la data de 1 mai 2014, iar eu am posibilitatea de a ma intoarce in campul muncii la un alt angajator decat cel de la care am plecat in CIC.
Avand in vedere situatia (optarea pentru 2 ani de CIC) si faptul ca as incepe activitatea la noul angajator cel mai probabil cu 1 aprilie 2014, ma incadrez la stimulentul de insertie pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului? Va multumesc pentru sfatul dumneavoastra!
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
bumbulut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:40, 16 Martie 2014
1. Deoarece ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani veti putea beneficia de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.

2. Puteti relua activitatea si inainte de a implini copilul 1 an (la orice alt angajator) dar veti primi stimulentul de insertie dupa ce implineste copilul 1 an, pana la varsta de 2 ani a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie BiancaSarchizian BiancaSarchizian Buna ziua, Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu \\"înainte de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la lucru pentru mame elena_1989 elena_1989 buna ziua,baietelul meu implineste 1 an in aprilie 2014, cand am intrat in prenatal am facut o cerere la angajator ca stau acasa cu bebe 2 ani,dar vreau sa ma ... (vezi toată discuția)