avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate gisedas

Activitate gisedas

gi-jane2 a scris:

Intra.. pe bani :D
Adevarul e ca nu exista prevazuta expres problema dvs.
Puteati intreba pe inspectoare daca tot a venit cum va rezolvati problema.

As putea sa accept si asta, doar ca inspectoarea respectiva practic m-a umilit, punandu-ma sa ii dau afisul respectiv.e foarte mult de povestit.
Ideea e ca veau sa stu daca am voie sau nu cu anuntul, fie si el modificat cu sintagma respectiva "cu motiv justificat"
Pai la servicile prestate de mine intra si spalarea parului.Am putea sa ne invartim in cercul asta toata ziua!
gi-jane2 a scris:

Nu aveti voie sa aveti un astfel de afis, asta nu inseamna ca nu puteti sa il dati afara pe ala care intra nespalat sau duhneste a alcool.

Pe ce motiv il dau afara? Si de ce trebuie eu sa ajung pana la a suna la 112 ca sa aplanez mai stiu eu ce conflict!e foarte usor de vorbit, dar situatia este delicata.O spun pentru ca am trecut prin lucrurile astea!
Sunt foarte calm!
Atunci voi face un afis in felul urmator UNITATEA (PE MOTIV J.U.S.T.I.F.I.C.A.T) ISI REZERVA DREPTUL DE A SELECTA CLIENTII.
A si mai nou, nici pe programare nu avem voie sa lucram.E o intreaga tavatura si vizavi de subiectul asta! Totul e ambigu!!!
Nu e nimic relevant in acea discutie! De ce sunt eu obligat sa tund betivi care duhnesc a alcool, oameni care pur si simplu nu poti sta langa ei pentru ca sunt nespalati de zile intregi, oameni care au rani sau boli de piele evidente ???
Si eu am o problema cu selectarea clientilor.Detin o unitate de frizerie si nu pot obliga angajatii sa tunda betivi, oameni cu rani evidente la cap, oameni ai strazii, oameni nespalati de cateva saptamani, iar tocmai zilele trecute am avut un control de la ANPC in timpul caruia doamna inspectoare mi-a "recomandat" imperios sa dau jos afisul cu "UNITATEA ISI REZERVA DREPTUL DE A SELECTA CLIENTII" insa nu mi-a dat nici o motiv sau articol de lege care interzice afisearea acestui mesaj.Nu este in nici un caz vorba de discriminare, rasism sau mai stiu eu ce act demn de cercetat de vre-un oficiu.
Ar putea sa imi spuna cineva concret de ce nu am voie sa afisez acest mesaj?
Daca este cazul am citit si eu.Tocmai asta intreb.este cazul?Eu am terminat un liceu tehnic, singura diploma este de bacalaureat.
Buna ziua! As dori sa infintez un II cod caen 478 Comert cu amanuntul efectuat prin standuri, chioscuri si piete.In principiu vreau sa vand popcorn, vata pe bat, mici, bautturi alcoolice.
Imi trebuie un atestat din care sa reiasa calitatea de vanzator? trebuie sa fac astfel de cursuri?
La fel mai citeam pe alte forumuri ca ar trebui sa fac un curs de igiena.