avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate andreea1184

Activitate andreea1184

Răspuns la discuția Custodie copii minori
Buna ziua in hotarare scrie Instanta sa dispuna exercitarea autoritatii parintesti ambii parinti asupra minorilor si ca domiciliul este stabilit la mama adica la mine

Galati
Da suntem divortati de 4 ani ani copii sunt in cresterea mea cu domicilul la mine s-a stabilit o pensie alimentara de 400 de lei care nu a platit niciodata .
exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti
mai exact nu vrea sa imi dea semnatura sa pot pleca cu copii nu stiu ce ar trebui sa fac ?
multumesc anticipat
Daca tatal este plecat din tara si eu la randul meu vreau sa plec sa ma stabilesc cu copii in afara tarii cum pot proceda?Am vreo sansa daca actionez in instanta daca tatal nu este prezent?
Ma puteti ajuta cu un nr de contact lichidator din Galati.Multumesc anticipat
Am nevoie va rog de informatii cat ajunge pt angajarea unui lichidator ?Firma are datorii si la Finante si Furnizori astept va rog nr de contact,sunt din Galati
vreau sa inchid firma srl deschisa din 1-03 2013 deoarece am intrat in imposibilitate de plata am datorii la stat si furnizori in valoare de 12890 cat ma costa daca apelez la un lichidator .Multumesc astept raspuns
Buna ziua vreau sa stiu cat ma ajunge sa inchid activitatea firma este srl deschisa din 1 03 2013 dar am datorii la stat si furnizori in total de 12883 ce costuri se impun daca apelez la un lichidator