avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inchidere magazin
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inchidere magazin

Buna ziua vreau sa stiu cat ma ajunge sa inchid activitatea firma este srl deschisa din 1 03 2013 dar am datorii la stat si furnizori in total de 12883 ce costuri se impun daca apelez la un lichidator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:17, 17 Martie 2014
4-5000 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa inchid firma srl cu datorii la stat si furnizori andreea1184 andreea1184 vreau sa inchid firma srl deschisa din 1-03 2013 deoarece am intrat in imposibilitate de plata am datorii la stat si furnizori in valoare de 12890 cat ma ... (vezi toată discuția)
Desfintare srl-d / dizolvare/ inchidere punct de lucru/ suspendare vw18t vw18t Buna Seara, Am un Srl-D infiintat in octombrei 2011! Firma are 2 angajati si un singur punct de lucru! 1 dintre angajati vrea sa plece si am hotarat sa facem ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa fac! rorica rorica Am o problema.Mare. Vreau sa inchid un SRL, care are ca ob. de activitate comertul cu amanuntul. Am acest SRL luate 2 leasinguri. 1.Ce se intampla cu ele ... (vezi toată discuția)