avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum pot sa inchid firma SRL cu datorii la stat si ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum pot sa inchid firma SRL cu datorii la stat si furnizori

vreau sa inchid firma srl deschisa din 1-03 2013 deoarece am intrat in imposibilitate de plata am datorii la stat si furnizori in valoare de 12890 cat ma costa daca apelez la un lichidator .Multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:49, 22 Martie 2014
4-5000 lei.
Ma puteti ajuta cu un nr de contact lichidator din Galati.Multumesc anticipat
Desigur,
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere magazin andreea1184 andreea1184 Buna ziua vreau sa stiu cat ma ajunge sa inchid activitatea firma este srl deschisa din 1 03 2013 dar am datorii la stat si furnizori in total de 12883 ce ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma simona2306 simona2306 buna. as dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. am un srl cu asociat unic deschis in 2008 si as dori sa-l inchid definitiv, merge foarte prost, am ... (vezi toată discuția)