avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters31690

Activitate ContSters31690

Răspuns la discuția neachitarea impozitului
DACA MERGI LA PRIMARIA JOITA _GIURGIU CONTACTEAZA PE DOAMNA DELELIU,agent fiscal, SI TE,, REZOLVA'' FARA AMENDA.si cu chitanta antedatata ca se pricepe la a modifica data de plata .
Răspuns la discuția Dosar penal finalizat cu NUP
Eu am facut plangerea dar parchetul a cercetat evaziv si nici macar la subiect nu a fost constatarea in rezolutie sau dat niste date care nu corespund cu dosarul pe care eu l-am intocmit sau facut greseli voite ,banuiesc
pot cere la parchet copie de pe cercetarile care sau facut???

A trecut termenul de 20 de zile este nup din iulie 2009 dar vreau sa optin dosarul penal vreau sa dau in judecata pe cel care a dat declaratii false in dosar ,pot????
Răspuns la discuția Problema contract RDS
Sunt propietarul unei garsoniere pe care am inchiriato unei persoane pe un an de zile dupa ce contractul a expirat a parasit garsoniera lasand in urma un contract RDS telefon +TV cu o restanta de 700 ron sunt somat acum de catre rds SA PLATESC EU DEBITUL . mENTIONEZ CA EU NU AM ICHEIAT CONTRACT in numele meu SI NICI NU AM DAT IMPUTERNICIRE chiriasa a incheiat in numele iei in baza unui contract de inchiriere pe perioada determinata (1 an)
Ce obligatii am eu fata deRDS daca contractul este pew numele fostei chiriase . ?
Avea dreptul RDS sa incheie un contract cu un chirias pe o perioada nedeterminata in baza unui contract de inchiriere pe un an de zile ?


MULTUMESC ANTICIPAT.