avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... neachitarea impozitului
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

neachitarea impozitului

Nu am platit impozitul anual pe 2009 pentru un autoturism dacia. La ce amenda sa ma astept cand ma duc sa platesc impozitul? :sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters31690 , utilizator 20:18, 24 Februarie 2010
DACA MERGI LA PRIMARIA JOITA _GIURGIU CONTACTEAZA PE DOAMNA DELELIU,agent fiscal, SI TE,, REZOLVA'' FARA AMENDA.si cu chitanta antedatata ca se pricepe la a modifica data de plata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am platit impozitul la masina timp de 15 ani si circul cu ea b67dec b67dec Buna ziua ,ma confrunt si eu cu o problema : Detin un autoturism de 15 ani decurand am primit o instintare precum ca acest autoturism este pus sub sechestru ... (vezi toată discuția)
Pierdut chitanta plata impozit Florescu T. Cristina PFA Florescu T. Cristina PFA Mdea, se intampla oricui....mie mai des#-o Sunt PFA de anul trecut din martie, am primit decizia de impunere plata impozit pe profit si am platit... in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri din cedarea folosintei bunurilor SerbanP SerbanP Buna ziua, In anul 2009 am inchiriat apartamentul, proprietate personala, pentru cateva luni cu contract inregistrat. Impozitul aferent a fost achitat in ... (vezi toată discuția)