avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruStanica

Activitate AlexandruStanica

Răspuns la discuția Cerere gresita
mai exact ce forma trebuie sa imbrace aceasta instiintare?
Care este procedura adaugarii unui obiect de activitate secundar si ce acte imi trebuie?
Discuție Cerere gresita
Ce se intampla daca intr-o cerere de valoare redusa am gresit numele paratului, dar instant poate deduce numele real din facturi?
In cazul cererii de valoare redusa mai este nevoie de somatie de plata ? Multumesc
Răspuns la discuția Cerere de valoare redusa
vrica a scris:

Multumesc mult

Stie cineva unde gasesc formular de valoare redusa. Este cel de pe just.ro care contine si informatiile de completare? Multumesc
Cererea de valoare redusa poate fi completata si cu mana? Cum recomandati sa se completeze o astfel de cerere? Multumesc
Care este procedura recuperarii unei facturi restante?
Răspuns la discuția Prescriptie
daca s-a incheiat un contract pe vechiul cod care s-a executat partia iar actiunea in executare a obligatiilor contractuale s-a prescris, ce alte actiuni mai am la indemana ?
Discuție Prescriptie
Actiunea in executare a obligatiilor contractuale in baza vechiului cod civil, in cati ani se prescrie?
x incheie cu y un contract de vanzare cumparare in cursul anului 2007 a unor echipamente industriale cu constituirea unei garantii de buna executie de 20.000 lei cu posibilitatea recuperarii la semnarea procesului verbal de punere in functiune, ultima livrare a unor produse din echipament avnd loc in 2009. Din cauze neimputabile lui x, procesul verbal nu a fost semnat niciodata astfel banii au ramas blocati si in prezent. Ce solutii are y ?