avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere gresita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere gresita

Ce se intampla daca intr-o cerere de valoare redusa am gresit numele paratului, dar instant poate deduce numele real din facturi?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:00, 26 Mai 2014
faceti o precizare in scris.
Nu este in atributia instantei sa faca acest lucru. Dvs tb sa rectificati eroarea materiala.
mai exact ce forma trebuie sa imbrace aceasta instiintare?
O simplă cerere de câteva rânduri, în care precizați că în cererea de chemare în judecată s-a strecurat o eroare de redactare în privința numelui pârâtului și că numele real al acestuia este... Nu uitați să scrieți numărul de dosar și termenul de judecată, dacă în cauză s-a fixat un termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare greseala in cererea de chemare in judecata mircea.stoica mircea.stoica Am introdus o cerere de chemare in judecata si am gresit codul fiscal al paratei. Cum pot indrepta aceasta greseala? Este vreun model de cerere? (vezi toată discuția)
Greseala la redactarea plangerii contraventionale irimia andu irimia andu buna seara, din greseala in cererea pentru anularea unui pv de contraventie am scris un alt numar al acestuia decat cel real. de acesta mi-am dat seama dupa ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre greseli in chemare in judecata. Emanuel333 Emanuel333 Intrebare despre greseli in chemare in judecata. Daca la intocmirea chemarii in judecata am facut o greseala de exemplu am uitat sa sterg o propozitie dar ... (vezi toată discuția)