avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare despre greseli in chemare in judecata.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare despre greseli in chemare in judecata.

Intrebare despre greseli in chemare in judecata.
Daca la intocmirea chemarii in judecata am facut o greseala de exemplu am uitat sa sterg o propozitie dar acel lucru nu influenteaza motivul chemarii cum pot repara greseala?
Nu influenteaza cu nimic,dacă vreți la primul termen depuneti o precizare în care citati, fraza respectivă și spuneti cs este o eroare materială strecurată la redactarea cererii.Adevaratele greseli constau în nemotivareabin fapt,în drept,neindicarea probelor,nedodovedirea celor solicitate în acțiune etc.
pandemia asta ma urca pe pereti mi-o trebuit mie sa contest o amenda cu neconstitutionalitate si sa conving judecatorul fara avocat sa o duca, ce pana mea e cedo si dispun de conventie si nu stiu ce?
precizarea aia poate fi facuta in instanta sau trebuie sa duc o fisa inainte sa fie judecarea?
La primul termen depuneti o precizare/nota în care mentionati aspectele dorite, "eroarea materiala".
E o anumita limita ca eu cred ca au trecut 10 zile?

Alte discuții în legătură

Indreptare greseala in cererea de chemare in judecata mircea.stoica mircea.stoica Am introdus o cerere de chemare in judecata si am gresit codul fiscal al paratei. Cum pot indrepta aceasta greseala? Este vreun model de cerere? (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa indrepte eroarea materiala si de calcul? desirelia75 desirelia75 judecatoria emite o hotarare in care s-a strecurat o greseala materiala si de calcul.aceasta greseala apare evidentiata corect in raportul de expertiza ... (vezi toată discuția)
Greseala in sentinta Nina1 Nina1 Buna ziua, In sentinta civila de divort s-a gresit numele. Cum pot rectifica greseala? Aveti un model de indreptare a greselii? Va multumesc (vezi toată discuția)