avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indreptare greseala in cererea de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indreptare greseala in cererea de chemare in judecata

Am introdus o cerere de chemare in judecata si am gresit codul fiscal al paratei. Cum pot indrepta aceasta greseala? Este vreun model de cerere?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 18:24, 1 Martie 2013
La primul termen de judecata faceti precizarea ca s-a strecurat o eroare materiala in cererea de chemare in judecata, privitoare la codul fiscal.
Sau, daca avem in vedere noua procedura, precizare in scris la dosar, insa oricum nu este o greseala care sa atraga consecinte serioase judecarii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Cerere gresita AlexandruStanica AlexandruStanica Ce se intampla daca intr-o cerere de valoare redusa am gresit numele paratului, dar instant poate deduce numele real din facturi? (vezi toată discuția)
Instanta a omis sa treaca numele mai multor reclamanti in sentinta civila iolanda15 iolanda15 Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in urmatoarea situatie. Actiunea avand ca obiect -drepturi banesti- a fost promovata de sindicat pentru membrii ... (vezi toată discuția)