avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... greseala la redactarea plangerii contraventionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

greseala la redactarea plangerii contraventionale

buna seara, din greseala in cererea pentru anularea unui pv de contraventie am scris un alt numar al acestuia decat cel real. de acesta mi-am dat seama dupa ce am depus aceasta cerere.cum pot indrepta aceasta aroare? trebuie sa fac anumite precizari inainte de primul termen de judecata? nu am avocat, va rog sa ma ajutati cu un sfat in aceasta privinta. multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:45, 8 Decembrie 2010
Nu va impacientati, i se putea intampla oricui. Problema este rezolvabila, intr-un mod foarte simplu chiar. Intocmiti o " Precizare" prin care sa aratati numarul corect al P.V. contestat. Se poate depune direct la registratura sau chiar prin posta ( cu confirmare de primire )
Da, aveti dreptul de a face aceasta precizare.
Sa luati si dovada de primire a acestei cereri sa nu se rataceasca.
Formulati o precizare a plangerii contraventionale in temeiul art.132 al.2 pct 1 c.proc civ., in sensul ca in cuprinsul plangerii s-a strecurat o eroare materiala cu privire la nr. procesului-verbal al carei anulare se solicita.
Precizarea mai sus aratata o puteti depune fie inainte de termen prin registratura instantei, fie prin expedierea acesteia cu confirmare de primire, fie la termenul de judecata fixat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva pv contraventie circulatie aka.fg aka.fg Buna ziua,si un cald salut tuturor. Am contestat un PV de circulatie in instanta, si am o intrebare,si anume daca dupa ce am depus actele in instanta ,pana la ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal politie rutiera intocmit cu greseli nocturnoblue nocturnoblue Foarte pe scurt va rog sa-mi spuneti 1.ce sanse de reusita am in cazul in care contest un proces verbal intocmit de un politist foarte hotarat dar cu o serie ... (vezi toată discuția)
Cel mai tare proces-verbal de contrav. sofia1975 sofia1975 SUNT SALARIATA unei institutii publice si trebuie sa confirm primea unui proces verbal intocmit pe 29.02.2009,zi care nu exista!#-o Ce sa fac? (vezi toată discuția)