buna seara, din greseala in cererea pentru anularea unui pv de contraventie am scris un alt numar al acestuia decat cel real. de acesta mi-am dat seama dupa ce am depus aceasta cerere.cum pot indrepta aceasta aroare? trebuie sa fac anumite precizari inainte de primul termen de judecata? nu am avocat, va rog sa ma ajutati cu un sfat in aceasta privinta. multumesc!
Nu va impacientati, i se putea intampla oricui. Problema este rezolvabila, intr-un mod foarte simplu chiar. Intocmiti o " Precizare" prin care sa aratati numarul corect al P.V. contestat. Se poate depune direct la registratura sau chiar prin posta ( cu confirmare de primire )
Formulati o precizare a plangerii contraventionale in temeiul art.132 al.2 pct 1 c.proc civ., in sensul ca in cuprinsul plangerii s-a strecurat o eroare materiala cu privire la nr. procesului-verbal al carei anulare se solicita.
Precizarea mai sus aratata o puteti depune fie inainte de termen prin registratura instantei, fie prin expedierea acesteia cu confirmare de primire, fie la termenul de judecata fixat.