avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere impotriva PV contraventie circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere impotriva PV contraventie circulatie

Buna ziua,si un cald salut tuturor. Am contestat un PV de circulatie in instanta, si am o intrebare,si anume daca dupa ce am depus actele in instanta ,pana la primul termen (07 mai a.c.) mai pot sa fac adaugiri in sustinerea cauzei mele,intrucat am mai gasit motive de contestare. Multumiri tuturor. Cu stima
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:22, 9 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
puteti aduce modificari/completari plangerii contraventionale pana la primul termen, depunand in acest sens o cerere intemeiata pe dispozitiile art.132 (1) din Codul de procedura civila, prin intermediul careia invederati instantei motivele de anulare a p-verbal, descoperite ulterior...

de asemenea le puteti invoca si oral in fata completului de judecata, insa riscati ca instanta sa nu tina seama si sa nu consemneze tot ce expuneti, astfel ca e mai bine sa prezentati motivele in scris...

Toate cele bune !!!
Inainte de primul termen puteti depune in scris la instanta o cerere precizatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie neconstitutionalitate Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca solicit [b]mode[/b]l [b]ridicare exceptie neconstitutionalitate in instanta[/b]. in particular tind critica art 108 ^ 5 alin.(3) c.p.c. rog solutii concrete ... (vezi toată discuția)
Reclamație întârziere comunicare pv Msrius Msrius Cum pot reclama întârzierea intenționată a agentului de circulație de a nu binevoi să trimită procesul verbal pe care am refuzat sa-l semnez, am nevoie ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal-control itm ClMedeea ClMedeea In cadrul unui control din partea ITM-ului, in continutul anexei la procesul verbal de control au fost dispuse masuri pentru care termenul de realizare este ... (vezi toată discuția)